Наказ про організацію освітнього процесу під час карантину


УКРАЇНА

СЕМЕНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ЧОРНОРІЗЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

І-ІІ СТУПЕНІВ

НАКАЗ

«29» жовтня 2021 року с.Чорний Ріг № 48

Про організацію освітнього

процесу під час карантину

Відповідно до пункту 34 Постановою Кабінету Міністрів України від 09.12. 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19 спричиненої короно вірусом SARS – CoV-2», протоколу №41 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27.10.2021р., в звʼязку з встановленням з 00 год 00 хв 30 жовтня 2021 року «червоний рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID – 19 спричиненої короно вірусом SARS – CoV-2» та запровадженням на території Чернігівської області обмежувальних протиепідемічних заходів.

НАКАЗУЮ:

1. Запровадити навчання з використанням дистанційних технологій в Чорнорізькому ЗСО І-ІІ ступенів з 01 листопада 2021 року для здобувачів освіти 6-9 класів.

2. Організувати навчання для учнів 1-4 класів стаціонарно.

3. Вчителям-предметникам виставляти матеріали уроків та завдання для учнів на сайт школи.

4. Класним керівникам довести до учасників освітнього процесу розклад навчальних занять, форми оцінювання та необхідність присутності їх на заняттях.

5. Прибиральниці забезпечити проведення санітарно-гігієнічних заходів щодо особистої гігієни, питного режиму, режиму провітрювання, вологого прибирання приміщень із застосуванням дезінфікуючих засобів.

6. Працівникам закладу відпрацьовувати робочий час відповідно до тарифікації та графіку роботи шляхом виконання інших видів робіт.

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Директор закладу Тамара ЛАНТУХ

З наказом ознайомлені

М.В.Дюбенок

Н.Я.Дюбенок

З.М.Карпенко

В.В.Ковальчук

Г.Ф.Лисак

Л.А.Мисник

Н.Г.Чийпеш


К.П.Степанець

В.М. Журбенко О.Л.Чернішева

О.І.Рубець


Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.